Get to know us

Ik stel mezelf graag voor, maar eerst..

We hebben het allemaal druk op onze eigen manier, ook jij die dit leest. Soms hebben wij het zo druk dat we onszelf vergeten. Wist jij dat je productiever bent als je dagelijks tijd voor jezelf vrij maakt? Ik raad dit dan ook aan. Begin je dag met me-time en eindig je avond met me-time. Want alleen jij bepaalt hoeveel tijd jij waard bent voor jezelf.   

Mijn naam is Angela Eveline. Een jongedame van Ghanese roots. Geboren en getogen in Nederland. Sinds kleins af aan ben ik gepassioneerd in huidverzorging. Ik keek als kleine meid altijd uit naar het moment dat ik werd ingesmeerd door mijn moeder. Het was een intiem momentje tussen mama en mij. Mama luisterde graag naar mijn schoolverhalen en ik kwam lekker tot rust zodat ik uiteindelijk gelijk in slaap kon vallen. Wat heb ik hieraan overgehouden? Toen destijds vooral een fijne nachtrust want oooooh wat kwam ik tot rust. Vandaag de dag, een egale huid. Want mama gebruikte altijd natuurlijke producten! Al-tijd.

Ik neem je graag mee naar het heden en wil dat je in het kort mijn bedrijf leert kennen.

Angela Eveline Skin bestaat uit een hecht team die één ding gemeen heeft. Wij zijn gepassioneerd en gespecialiseerd in natuurlijke huidproducten. Hierbij leggen wij de focus op kwaliteit. Onze Biochemist uit Griekenland zorgt er dan ook voor dat alle producten handgemaakt en veilig klaargemaakt worden voor jou.

Wij focussen ons op jou. Want wij willen dat jij je huid voedt met kwalitatieve producten. Producten die jouw huid herstelt en ultiem voedt. Maar wij willen ook dat jij een fijne ervaring hebt tijdens het gebruik van onze producten. Begin je dag met één van onze heerlijke natuurlijke zepen. Eindig je avond met onze serums, smeer je lichaam in met onze heerlijke body oliën en geef niet alleen je huid maar ook jezelf de aandacht die je verdient!

Onze producten zijn 100% natuurlijk, bevatten geen synthetische parfum en zijn dierproefvrij. Wij hebben rekening gehouden met alle huidtypen, ook die van jou. Ervaar het zelf!