Veelgestelde vragen

Zijn alle producten natuurlijk?
Ja. De producten zijn met natuurlijke ingrediënten geproduceerd en bevatten geen synthetische toevoegingen.

Bevatten de producten parfum?
De producten bevatten een natuurlijke vorm van parfum, op basis van geurolie. Er is een verschil tussen natuurlijke parfumextracten en synthetische parfum. De geurolie die wordt gebruikt is niet schadelijk voor de huid.

Zijn de producten voor alle huidtypen?
Wij hebben rekening gehouden met alle huidtypen en verschillende huidproblemen. Op basis hiervan zijn de producten gemaakt. Op de webshop staat onder elke product beschreven voor welke huidtypen deze het beste werken.

Ik heb een probleemhuid. Wat kan ik het beste doen?

Bij twijfel kun je altijd contact met ons opnemen via de chat. Bij een zware probleemhuid raden wij aan om eerst contact op te nemen met je huisarts.

Wie maakt jullie producten?

Wij hebben een Biochemist die al onze producten voor ons maakt. Onze Biochemist is gespecialiseerd in het maken van natuurlijke producten en heeft kennis over alle ingrediënten. Daarnaast is onze Biochemist goedgekeurd en voldoet aan alle wettelijke eisen.

Zijn jullie producten dierproefvrij?
Ja. Onze producten worden niet getest op dieren.

Kan ik een allergische reactie krijgen op de producten?
Ja dit kan. Mocht jij allergisch zijn voor één van de ingrediënten in de producten, kan jouw huid daar op reageren. De kans is echter klein omdat de producten natuurlijk zijn. Een voorbeeld is dat jij allergisch bent voor vanille en dan onze Vanilla Verbana zeep gebruikt. Ondanks het feit dat onze producten natuurlijk zijn, ben jij nog steeds allergisch voor het ingrediënt vanille. Het fijne aan natuurlijke producten is dat deze geen schade toebrengen aan de huid. Een allergische reactie is dan ook minimaal, in de vorm van bijvoorbeeld lichte jeuk, of lichte puistjes.

Wat dien ik te doen bij een allergische reactie?
Mocht je het gevoel hebben dat je huid niet tegen een ingrediënt kan, kun je gelijk stoppen met de producten. Neem contact op met één van onze medewerkers via onze chat en wij zullen verder kijken wat het beste is om te doen. Soms kan het namelijk ook zijn dat je huid van binnen aan het reinigen is en alle onzuiverheden naar buiten komen. Of dat je huid moet wennen aan de producten. Dan kunnen wij samen een plan opstellen op stapsgewijs de producten te gebruiken. Al met al is er absoluut geen reden tot zorg. Geen enkel ingrediënt in onze producten zorgen voor blijvende schade.

Is een gezichtsbehandeling raadzaam naast de huidverzorging?

Ja zeker, wij raden aan om in ieder geval om de zes weken je gezicht te laten behandelen door een specialist. Hiervoor ben je van harte welkom in onze kliniek. Deze is gevestigd in Almere-Stad. Binnen onze kliniek werken wij met onze eigen producten en zullen wij deze ook toepassen tijdens de behandeling. Zie het als periodiek naar de tandarts gaan en zelf je tanden dagelijks poetsen thuis. 

Ik wil graag advies over mijn huid, kan dit?

Ja zeker, via de chat button kun je contact opnemen met één van onze specialisten. Wij helpen je graag.

Ik heb een andere vraag. Kunnen jullie mij helpen?
Voor vragen of opmerkingen kun je altijd contact met ons opnemen via de chat button. Of je kunt een e-mail sturen naar info@angelaeveline.nl